Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Festmények

Festményeim a közelmúltból,- és a legfrissebbekből.

                        

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

baginegk@gmail.com

(Gulyás Kati, 2012.04.09 18:31)

Édes Katám!
Nagyon tetszenek a tanyás festményeid. Hűségesen megörökíted azt a letűnt,de sokak által még nosztalgiával visszakívánt régi világot. Ha lesz valami a tanyai vers-ciklusomból, ezek közül kellene valamelyik címlapnak. De a versekhez is készítettél egykor grafikákat, remélem, azok is meg maradtak még. Nekem nagyon jó festő vagy, van fantáziád a képekhez, jó a színvilágod, és ezek a festmények valóság-hűek, nem kell rajta gondolkozni, hogy milyen jelentést hordoznak, a kép látványa maga a jelentése. Csak gyönyörködni kell, és a mai világban az a legfontosabb élmények egyike. Csak így tovább! Puszillak: kati.

baginegk@gmail.com

(Gulyás Kati, 2012.02.28 11:46)

Katikám!
Végignéztem a honlapodat, és valóságos szellemi élvezet volt számomra, hidd el! A festményeid - nagyrészt ismerem őket, tudod - mégis szolgáltak meglepetéssel! Nem emlékeztem, hogy ilyen szépséges tanyai képeket is láttam volna tőled! Nagyon büszke vagyok rá, hogy együtt vagyunk tagjai a Műhelynek, és a munkásságod is bizonyíték a színvonalra, ami a köreinkben folyik. A grafikáid számomra egy különleges gondolkozás és világ-látás képei, amiket sokszor nehezen ért meg az én racionális agyam, csak annyit érzek, ha nézem őket, hogy különlegesek, egyediek, és egy "egész világ apróban"élményt jelentenek. Az általad illusztrált könyvekbe, sajnos, nem tudtam belenézni, lehet, csak az én hibám, vagy nem is mutatod be őket "belülről"? Csak ismétlem magam, amikor azt mondom, sokadszorra már, hogy nagyon tehetséges vagy, és jó lenne, ha erről a mi városunk is többet tudna! A Csongrádi Hírek c. ingyen újság sokszor egysíkú cikkei között bemutatkozhatna egy-egy művész is, - biztosan feldobná szépségben és érdekességben - de hát a kultúra mást jelent manapság, mint régebben - sajnos! Végül gratulálok igazi szeretettel, ne add fel! Alkoss tovább - még akkor is, ha a művészetünket nem fizeti meg a közönség, hanem sokszor csak mi magunk! Puszillak sokszor: Kati.

millabambula@yahoo. de

(bambulaludmilla, 2011.02.20 18:56)

szia, megnéztem a festményeidet-gratulálok :-))

Csongrád

(Dr. Balog Imréné, 2010.04.24 21:53)

Szia Kati!

Mindig csodálattal nézem műveidet! Csak gratulálni lehet hozzá! További sok sikert kívánok nagyon sok szeretettel: Rózsa

Hódmezővásárhely

(Sós Mária, 2010.04.10 14:45)

katám!
Gratulálok a honlapod nagyon jól sikerült, a képeid nagyon jók. A hennáid nagyon szépek.
További munkáidhoz sok sikert kívánok.
Macus.

fagigi@citromail.hu

(Filipinyi Ágnes, 2010.04.04 16:19)

Kata!
Csak ismételni tudom magam, nagyon jók a képek, a honlap is igen tettszetős! Legyen jó sok látogatód és csodálód....
Puszi:Ági

Hódmezővásárhly

(Ágoston Mária, 2009.12.07 18:20)

Ez egyre szebb és jobb!
Gratulálok!